Διατροφική Υποστήριξη Μέσω Συνεδριών Skype

 

Διατροφολόγος Skype

 

Αν βρίσκεστε μακριά από το γραφείο μου και θέλετε να σας βοηθήσω μέσω skype αλλά δεν ξέρετε πώς μπορεί να γίνει και αν μπορεί να δουλέψει, παρακάτω είναι οι απαντήσεις για ενδεχόμενες απορίες που μπορείτε να έχετε.

Όταν αρχίζω να βοηθάω κάποιον μέσω skype αυτό που κάνουμε είναι να τον βάλω να βγάλει 3 φωτογραφίες, μία μπροστινή, μία πλαϊνή και μία να φαίνεται το πίσω μέρος του σώματος, με αθλητικά ρούχα. Ένα σορτσάκι ή ένα μαγιό  και χωρίς T-shirt από πάνω αν είναι άντρας και ένα σορτσάκι και ένα μπουστάκι αν είναι είναι γυναίκα.  Κατ’ αυτόν τον τρόπο έχω μια εξαιρετική εικόνα, ενδεχομένως πιο έγκυρη από μία μέτρηση,  του που βρίσκεται ο πελάτης μου σε λίπος.  Κάθε μήνα αυτό επαναλαμβάνεται και έτσι παρατηρώ τη πρόοδο.
Ειλικρινά όχι.  Ακόμα και επαγγελματικά μηχανήματα όπως αυτό που έχω στο γραφείο παρουσιάζουν σφάλματα, ειδικά στις γυναίκες λόγω και του κύκλου τους. Δεν μπορώ να σας πω πως θα έβγαζα διαφορετική διατροφή σε κάποιον αν τον είχα στο γραφείο αντί για το skype.
Έχω βοηθήσει εκατοντάδες πελάτες μου να δουν το σώμα τους σε κατάσταση που δεν το έχουν ξαναδεί μέσω skype. Αν δεν ήμουν σίγουρος για τη ποιότητα των υπηρεσιών μου μέσω skype απλά δεν θα έμπαινα στη διαδικασία αυτή. Τα αποτελέσματα είναι ακριβώς τα ίδια.
Επειδή η ποιότητα της δουλειάς μου μένει η ίδια και τα αποτελέσματα είναι το ίδιο εξαιρετικά, δεν υπάρχει κάποια διαφορά στο κόστος.