Το όνομά μου είναι Ανδρέας Ζουρδός. Έχω σπουδάσει διαιτολόγος-διατροφολόγος στο Λονδίνο (BSc Human Nutrition, University of Westminster, London).  Διατηρώ ένα αναγνωρισμένο από το κράτος διαιτολογικό γραφείο στη Βούλα από το 2011.

Έχω βοηθήσει ανθρώπους με τελείως διαφορετική καθημερινότητα  και ανάγκες.  Για να το κάνω αυτό φροντίζω να παίρνω αναλυτικά το ιστορικό του κάθε πελάτη μου. Ρωτάω τα πάντα. Θέλω να καταλάβω πώς είναι η καθημερινότητά του, τα ωράριά του, αν κάνει γυμναστική, τι γυμναστική κάνει, τι φαγητά του αρέσουν και ποια δε του αρέσουν ώστε να φτιάξω ένα πλάνο κομμένο και ραμμένο πάνω του.

Κάτι σημαντικό που πρέπει να γνωρίζετε για μένα:  Δεν έχω καμία σχέση με εταιρίες συμπληρωμάτων, ή με εταιρίες τροφίμων. Δεν θα σας βάλω να αγοράζετε  συμπληρώματα, υποκατάστατα γευμάτων ή “ειδικά” υπερεκτιμημένα τρόφιμα για να πετύχετε τους στόχους σας. Σκοπός μου είναι να σας βοηθήσω να βελτιώσετε τη διατροφή σας μόνιμα, και να μη ξαναχρειαστείτε τη βοήθεια διατροφολόγου.

Είτε μιλάμε για απώλεια λίπους, είτε για πνευματική ή αθλητική απόδοση, μπορώ να βοηθήσω έναν άνθρωπο να αξιοποιήσει το δυναμικό του. Δεν έχω μία φόρμουλα για όλους, χρησιμοποιώ διάφορα εργαλεία όπως η διαλειμματική διατροφή και η κετογονική διατροφή αλλά αυτό εξαρτάται πάντα από το τι είναι καλύτερο για τον πελάτη μου.  Βοηθάω ένα εύρος διαφορετικών ανθρώπων καθημερινά: Από μαμάδες που μόλις έχουν γεννήσει και θέλουν να χάσουν το βάρος που πήραν στην εγκυμοσύνη μέχρι επαγγελματίες αθλητές. 

Επίσης μπορώ να σας βοηθήσω να βελτιώσετε την υγεία σας αν έχετε κάποια κλινική κατάσταση όπως

  • Παχυσαρκία
  • Διαβήτης
  • Πολυκυστικές ωοθήκες,
  • Υψηλή πίεση
  • Προβλήματα αναπαραγωγικής φύσης λόγω παχυσαρκίας
  • Μπορώ επίσης να σας βοηθήσω να ελέγξετε το βάρος και το σάκχαρό σας αν περιμένετε παιδί
  • Αν θέλετε να ξεφορτωθείτε τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης

Τέλος, βοηθάω ανθρώπους που έχουν επιληψία μέσω της κετογονικής διατροφής.

Επιπλέον Περιλαμβάνονται

Διαλέξτε Το Πακέτο Που Σας Ταιριάζει

Βασικό

60/ραντεβού

Δημοφιλές

190/4 ραντεβού

Συνεπές

270/6 ραντεβού

Aν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για εξατομικευμένη βοήθεια, στείλτε μου e-mail στο zourdos.andreas@gmail.com ή καλέστε στο γραφείο μου στο 211 7153367 ή στο 6947906027.

Το γραφείο μου βρίσκεται στην Βούλα, Λεωφόρος Βασιλέως Παύλου 124, 2 λεπτά από τη Γλυφάδα και 2 λεπτά από τη Βουλιαγμένη.

Την επιμέλεια και το στήσιμο της ιστοσελίδας, έχει αναλάβει η εταιρεία FOCSSY