Από τον Ανδρέα Ζουρδό, διαιτολόγο διατροφολόγο

“Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα”

Αίσωπος

 Ο λόγος που μπαίνω στην διαδικασία να παραθέτω αποδείξεις είναι γιατί μπορώ να το κάνω.  Όσοι πελάτες μου ακολούθησαν τις συμβουλές μου έχασαν λίπος, δυνάμωσαν και γενικότερα πέτυχαν τους στόχους τους. Όταν οι πελάτες μου αυτενέργησαν και προσπάθησαν να ισορροπήσουν σε δύο βάρκες (τις δικές μου συμβουλές και τις δικές τους ιδέες) τότε δεν είχαν τα βέλτιστα αποτελέσματα. Καλώς ή κακώς, η διατροφή είναι ένα πολύ σύνθετο και συναισθηματικό φορτισμένο πεδίο, το να αποχωριστείς τις αγαπημένες σου πεποιθήσεις και συνήθειες δεν είναι εύκολο για όλους.

Ας μιλήσουμε τώρα για την περίπτωση μας. Ο Παναγιώτης με ανακάλυψε από το διαδίκτυο, και από εκεί επικοινώνησε μαζί μου. Καθ’ όλη την διάρκεια τον βοήθησα μέσω skype. Είναι μία περίπτωση “ογκογράμμωσης” (ή clean bulk ). Ο Πάνος δεν έκανε τίποτε το εξεζητημένο, ακολούθησε μία διατροφή με πρωινό, σνακ, μεσημεριανό,  απογευματινό σνακ,  και βραδινό. Δηλαδή πολλά γεύματα.

Πάνος

Ηλικία: 29 ετών

Βάρος πριν: 65 κιλά

Βάρος μετά: 65,5 κιλά.

Διάρκεια: 24 εβδομάδες

Στα 68 κιλά.

Στα 65 κιλά.

 

Στα 67 κιλά

Στα 67 κιλά τέλη Μάη

 

Στα 65.5 κιλά τέλη Ιουνίου

Στα 65.5 κιλά τέλη Ιουνίου

Σας αφήνω με τα δικά του λόγια, για τα οποία τον ευχαριστώ από καρδιάς:

“Πριν 2 χρόνια σταμάτησα το κάπνισμα και την κακή διατροφή και άρχισα προπόνηση kick – boxing. Αν και είδα διαφορά σε αντοχές και υγεία, δεν έβλεπα καλή πρόοδο σε σωματική διάπλαση. Έκανα συνεχείς έρευνες στο ίντερνετ και αλλού, για να βρω ένα κατάλληλο πρόγραμμα συνδιασμού γυμναστικής/διατροφής αλλά μάταια.  Οι περισσότερες πληροφορίες είναι αυθαίρετες “έρευνες” και μύθοι που μου έδιναν μη ρεαλιστικούς στόχους. Δοκίμασα δίαιτες και γυμναστική που εκτός απο τον έντονο ψυχαναγκασμό που μου προκαλούσαν, ήταν επίσης επικίνδυνες και γλίτωσα τραυματισμούς απο καθαρή τύχη (φυσικά δεν είδα κανένα αποτέλεσμα). Τον Ανδρέα τον βρήκα τυχαία στο ίντερνετ και μόλις είδα την ιστοσελίδα του συνειδητοποίησα αμέσως ότι βρήκα αυτό που χρειαζόμουν: Ένα άτομο που συνδιάζει την επιστημονική έρευνα με σωστή μεθοδολογία όσον αφορά διατροφή και γυμναστική λαμβάνοντας υπόψιν τον τρόπο ζωής μου, τις συνθήκες εργασίας/καθημερινότητας μου όπως και τις διατροφικές μου συνήθειες. Μετά απο μερικούς μήνες, είδα τρομερή ανάπτυξη σε δύναμη και αντοχές και κατα συνέπεια σημαντική διαφορά στο σώμα μου. Το σημαντικότερο απ’όλα είναι ότι δεν πιέστηκα σχεδόν καθόλου και η διατροφή που ακολούθησα είναι έτη φωτός ευκολότερη απο τις “διάσημες” διατροφές που κυκλοφορούν κατα το δοκούν.Ο Ανδρέας είναι απο τους πλέον έμπιστους επαγγελματίες στον χώρο του, διαθέτει τρομερές γνώσεις, είναι πάρα πολύ φιλικός και προσεγγίσιμος και έχει τρομερή υπομονή όταν κάθεται και ακούει κάποιον να αναπαράγει όλους τους μύθους που κυκλοφορούν, καταρρίπτωντάς τους ψύχραιμα και τεκμηριωμένα.
Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την πρόοδο μου και θα πρότεινα σε οποιονδήποτε, όποιους στόχους και να έχει, να μιλήσει με τον Ανδρέα.”

 

Τελευταία ανανέωση:

 

panos 14

Ο Πάνος μετά από 2 χρόνια, απλά εφαρμόζει αυτά που έμαθε όσο καιρό τον βοηθούσα.