Ποιος είμαι?

Ονομάζομαι Ανδρέας Ζουρδός, και έχω σπουδάσει διαιτολόγος-διατροφολόγος (BSc Human Nutrition, University of Westminster, London).

Έχω βοηθήσει ανθρώπους με τελείως διαφορετική καθημερινότητα  και ανάγκες.  Γι’ αυτό παίρνω αναλυτικά το ιστορικό του πελάτη μου. Ρωτάω τα πάντα. Θέλω να καταλάβω πώς είναι η καθημερινότητά του, τα ωράριά του, αν κάνει γυμναστική, τι γυμναστική κάνει, τι φαγητά του αρέσουν και ποια δε του αρέσουν ώστε να φτιάξω ένα πλάνο κομμένο και ραμμένο πάνω του.

Κάτι σημαντικό που πρέπει να γνωρίζετε για μένα:  Δεν έχω καμία σχέση με εταιρίες συμπληρωμάτων, ή με εταιρίες τροφίμων. Δεν θα σας βάλω να αγοράζετε  συμπληρώματα ή “ειδικά” υπερεκτιμημένα τρόφιμα για να πετύχετε τους στόχους σας. Σκοπός μου είναι να σας βοηθήσω να βελτιώσετε τη διατροφή σας.

Είτε μιλάμε για απώλεια λίπους, είτε για πνευματική ή αθλητική απόδοση, μπορώ να βοηθήσω έναν άνθρωπο να αξιοποιήσει το δυναμικό του.

Επίσης μπορώ να σας βοηθήσω να βελτιώσετε την υγεία σας αν έχετε κάποια κλινική κατάσταση όπως

  • Παχυσαρκία
  • Διαβήτης
  • Πολυκυστικές ωοθήκες,
  • Υψηλή πίεση
  • Προβλήματα αναπαραγωγικής φύσης λόγω παχυσαρκίας
  • Μπορώ επίσης να σας βοηθήσω να ελέγξετε το βάρος και το σάκχαρό σας αν περιμένετε παιδί
  • Αν θέλετε να ξεφορτωθείτε τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης

Τέλος, βοηθάω ανθρώπους που έχουν επιληψία μέσω της κετογονικής διατροφής.

Επιπλέον Περιλαμβάνονται

Διαλέξτε Το Πακέτο Που Σας Ταιριάζει

Βασικό

60/ραντεβού

Δημοφιλές

190/4 ραντεβού

Συνεπές

270/6 ραντεβού

Aν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για εξατομικευμένη βοήθεια, στείλτε μου e-mail στο zourdos.andreas@gmail.com ή καλέστε στο γραφείο μου στο 211 7153367 ή στο 6947906027.

Το γραφείο μου βρίσκεται στην Βούλα, Λεωφόρος Βασιλέως Παύλου 124, 2 λεπτά από τη Γλυφάδα και 2 λεπτά από τη Βουλιαγμένη.

Την επιμέλεια και το στήσιμο της ιστοσελίδας, έχει αναλάβει η εταιρεία FOCSSY