Θέλετε να χάσετε  χρόνο με το να πειραματίζεστε τι δουλεύει και τι δε δουλεύει ή θέλετε να κάνετε πραγματική πρόοδο εδώ και τώρα;

Πρέπει να τρώμε αργά το βράδυ; Κάνει κακό το κορεσμένο λίπος; Πόσα γραμμάρια πρωτεΐνης μπορεί να απορροφήσει ο ανθρώπινος οργανισμός σε ένα γεύμα; Οι αντιοξειδωτικές ουσίες είναι πάντα ευεργετικές; Καίει περισσότερο λίπος η αερόβια με άδειο στομάχι; Πρέπει να τρώμε αργά το βράδυ; Κάνει η πρωτεΐνη πρόβλημα στα νεφρά; Γιατί είναι μύθος πως πρέπει να πίνουμε 8 ποτήρια νερό ; Οι ίνες κάνουν καλό σε όλους; Παχαίνουν τα γαλακτοκομικά και τα φρούτα; Προκαλεί η ινσουλίνη παχυσαρκία; Τι πρέπει να προσέχει κάποιος που θέλει να φτάσει σε χαμηλό ποσοστό λίπους; Ποιος ο ρόλος της αερόβιας προπόνησης;

 

Το Επιστήμη και Μύθοι για τη Διατροφή και την Άσκηση” είναι το βιβλίο που θα σας βοηθήσει να γλιτώσετε χρόνια στασιμότητας  ή δυσανάλογης προόδου σε σχέση με τη προσπάθεια που κάνετε..

 

Το μόνο που θα εύχεστε για αυτό το βιβλίο είναι να το είχατε διαβάσει νωρίτερα, όπως το ευχήθηκα κι εγώ όταν το είχα πρωτοδιαβάσει.

Πρόκειται για το βιβλίο που με έκανε καλύτερο διατροφολόγο, έμαθα πάρα πολλά χρήσιμα πράγματα που δεν είχα μάθει στο πανεπιστήμιο στο Λονδίνο,  με προφύλαξε από πολλά λάθη στο τρόπο που γυμνάζομαι  και με βοήθησε να παίρνω περισσότερα οφέλη από τις προπονήσεις μου. Στο βιβλίο αυτό συμμετέχουν οι κορυφαίοι των κορυφαίων, όπως οι Lyle McDonald (φυσιολογία) , Alan Aragon (διατροφολόγος), Layne Norton (Διδακτορικό στη Βιοχημεία).

Επιστήμη και Μύθοι για τη Διατροφή και την Άσκηση
€7.80 – Αγορασε το Τωρα

Από €32.90 μόνο €7.80 σε ψηφιακή μορφή!

Προσφορά 2 Βιβλίων: μπορείτε να αγοράσετε το “Επιστήμη και Μύθοι για τη Διατροφή και την Άσκηση” συνδυαστικά με το “Μια Μπριζόλα την Ημέρα”, στην τιμή των €14.60 €9.90 απλώς πατώντας εδώ. Έτσι θα λάβετε άμεσα στο email σας και τα δύο e-books.

Τράπεζα Πειραιώς

Ζουρδός Ανδρέας του Ιωάννη

ΙΒΑΝ: GR82 0171 5270 0065 2714 1622 579

Διαδικασία: Είναι απλή.  Καταθέστε το ακριβές ποσό και στείλτε μέσω messenger ή e-mail το ονοματεπώνυμο σας ή  την απόδειξη από τη τράπεζα. Εντός λίγων ωρών θα  σταλεί στο email σας το “Επιστήμη και Μύθοι για τη Διατροφή και την Άσκηση”

Εάν έχετε αγοράσει ήδη το βιβλίο, πατήστε εδώ για να δείτε το Ιστορικό της Παραγγελίας σας και για να το κατεβάσετε.